Resposta a la decisió de l’Escola de no celebrar els aniversaris dels nostres fills

El dia 4 de novembre la Presidenta de l’AMPA va tenir una reunió amb la Direcció de l’Escola per parlar de la carta que li vam fer arribar expressant la nostra opinió respecte al fet que l’escola ja no celebres més els aniversaris dels nostres fills.
La carta (que podeu descarregar AQUÍ) és un reflex del desacord dels membres de l’AMPA i de les famílies de l’escola davant la seva decisió.
Davant del neguit tant per part tant de les educadores i la Direcció com de l’AMPA i les famílies, la Direcció de l’Escola ha proposat fer una revisió de propostes com ara la realització de l’orla, l’entrega a final de curs de la llibreta on es resumeix el dia a dia de les activitats dels nens i que es troba al passadís, i el tema de l’allargament de juliol i setembre.
La Direcció i les educadores de l’Escola ens demanen que proposem una solució pels nens que ja no han celebrat l’aniversari a dia d’avui, per la qual cosa proposem fer una reunió de l’AMPA amb la Direcció i les educadores per parlar del tema en grup.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s