Setmana de Carnestoltes a l’Escola

Pares i mares us recordem que aquesta setmana arriba el Carnestoltes a l’Escola. durant aquest dies que estigui a l’Escola els nens i nenes faran danses, cantaran i ballaran. El Rei Carnestoltes que és divertit i capritxós demana que cada dia els nostres fills/es vinguin de casa guarnits:

  • Dimarts 10 el rei diu que tothom ha de portar alguna cosa al cap (barret, cuetes, cintes, etc.) Tindran una visita sorpresa!!!
  • Dimecres 11 vindran amb pijama a l’escola.
  • Dijous 12 vindran amb el nas pintat perquè “dijous gras, truita fins el nas”. Els nens i nenes dinaran truita i botifarra d’ou, com mana la tradició.
  • Divendres 13 vindran disfressats de casa. Aquest curs l’escola té un tema comú: La música (notes, ballarins/es, instruments, etc.)
  • Dissabte 14 a les 16:30 us podreu afegir a la rua de Carnestoltes del barri (punt de trobada: Pere IV-Rambla del Poblenou) amb les disfresses que vam descriure al blog anterior.

El Rei Carnestoltes vol que les disfresses siguin senzilles i que els nens i nenes vagin còmodes. Són dies per passar-ho bé. El Rei Carnestoltes no obliga a ningú, així que si algun nen o nena no li ve de gust, no passa res!
Després d’estar a l’escola durant tota una setmana, el dimecres 18 de febrer acomiadarem al Rei Carnestoltes. I per això els nens i nenes hauran de dur un mocador blanc per dir-li adéu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s