Qui som i què fem

L’AMPA és l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes i existeix per a organitzar i gestionar els espais educatius complementaris per als nostres fills (allargament de juliol i setembre, casal d’estiu), i xerrades per les famílies de la mà de professionals (de l’Hospital de Nens i de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona) que ens proporcionen la possibilitat d’aprendre com continuar amb l’educació dels nostres fills quan surten de l’escola, o a resoldre dubtes que sorgeixen en el dia a dia.

Totes les famílies sòcies de l’AMPA ens reunim dos cops a l’any en Assemblea, la primera a principi de curs, per escollir als representants que formaran la Junta, i la segona, per tancar el curs i presentar l’estat de comptes.

La Junta consta d’un President, un Vicepresident, un Tresorer, un Secretari i al menys un vocal de cadascuna de les classes per canalitzar les inquietuds i iniciatives de les famílies. Els càrrecs es renoven cada dos anys, a excepció dels vocals que es renoven cada any.

La Junta de l’AMPA no treballem sols, sinó que ens coordinem amb la direcció, les educadores, el pare/mare del Consell Escolar i també amb la FAPAC (Federació d’AMPAs de tota Catalunya), per oferir espais de relació amb la resta de pares i mares a través de trobades com la de principi de curs, Nadal, Sant Jordi…

Actualment la Junta de l’AMPA està composta per les següents persones:

 • Presidenta: Ana Maria Larrosa
 • Vice-presidenta: Maria Piris
 • Secretària: Mariona Sureda
 • Tresorera: Carla Corbi
 • Vocal Ala Delta: Ana Maria Larrosa
 • Vocal Avió: Vanesa Esteban
 • Vocal Coet: Amaranta Guillo
 • Vocal Helicòpter: Sara Fajeda
 • Vocal Parapent: Maria Piris i María Fernández
 • Vocal Zèppelin: Meritxell Alameda i Raquel Ojeda

One thought on “Qui som i què fem

 1. Hola a todos:
  Me gustaría felicitaros por vuestro gran trabajo, por vuestro empeño y por las numerosas iniciativas que poneis en marcha en pro de una guardería viva con gente comprometida.
  Sin vuestra dedicación y la gran labor que realiza a diario todo el personal de la guardería, el ambiente que se respira en ella no sería el mismo y no habría tantas sonrisas, tanto de los padres como de los niños.
  Gracias sinceras de Mar

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s