Resum de la Reunió del Bressol d’Estiu i allargament de Juliol i Setembre

A la pissarra de la sala SUM hem penjat el llistat dels nens que estan confirmats i apuntats tant als allargaments de juliol i setembre com al Bressol d’Estiu. Si el vostre infant no hi és a la llista, preguem que us poseu amb contacte per correu electrònic amb EDUCATPLUS i hi adjunteu tota la documentació necessària, i que poseu en còpia a l’AMPA.

Sinó està a la llista, no està apuntat!!!

El dia 15 de juliol, que és el darrer dia de classe caldrà buidar els armariets i deixar-los apunt per ocupar el dia següent. No es podran deixar les coses el 15 de juliol i venir a recollir-les el dia 16.

Allargaments de Juliol i Setembre

Per aquells nens i nenes que només facin els allargaments, no caldrà cap material addicional doncs si es necessita res s’agafarà dels propis armariets.
L’allargament de Juliol es farà del dia 1 al 15 de Juliol, tal i com vam fer l’any passat.
Finalment l’allargament de setembre SÍ que es farà i sense cap cost addicional per a les famílies (encara que no s’hagi arribat al mínim requerit i gràcies a un acord amb EDUCATPLUS) i es realitzarà entre les dates del 15 al 30 de setembre, el dia 14 de setembre, que és l’inici de curs, no hi haurà allargament.

Bressol d’Estiu

Aquí trobareu el material necessari pel Bressol d’Estiu de Juliol, és a dir per tots aquells nens i nenes que facin el Casal del 16 al 31 de Juliol.
Els infants estaran dividits en 3 classes:

  • El grup de grans (ubicat a la classe de Zepelí)
  • El grup de mitjans (ubicat a la classe de Parapent)
  • El grup de petits (ubicat a la classe de Coet)

A la porta de cada classe estaran els llistats per saber a quina classe va cadascú. Cada infant tindrà un armariet assignat com durant el curs.
A les pissarres de cada classe estaran penjats els menús dels infants durant el Bressol d’Estiu. Els infants que facin acollida de 8-9h cal que vinguin esmorzats, doncs el primer àpat que faran serà el dinar.
La primera dosi de la crema protectora, cal que la portin posada. Les educadores els hi posaran recordatori.
Per motius d’agenda només podrà fer el Bressol d’Estiu l’Eva (de les nostres educadores), que a més a més actuarà com a coordinadora de tot el casal. La resta d’educadores que vindran són d’altres escoles bressol que ja han estat en contacte amb els nostres infants durant les acollides de les xerrades/reunions que em fet al llarg del curs.

One thought on “Resum de la Reunió del Bressol d’Estiu i allargament de Juliol i Setembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s